Angst & Pijn

Dit bericht is geplaatst op:

Bent u erg angstig, zenuwachtig of gespannen? Vertel het ons! Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Angst voor de tandarts of voor pijn van een behandeling komt vaker voor en is niets om u voor te schamen. Deel uw angst met ons en wij doen ons uiterste best om u op uw gemak te stellen. De ongedwongen sfeer van onze praktijk helpt daaraan mee.

Vindt u het prettig om te weten wat er tijdens de behandeling bij u in de mond gebeurt? Dan leggen wij stap voor stap uit wat we gaan doen. Angst komt vaak voort uit het feit dat patiënten niet precies weten wat een behandeling inhoudt, hoever de tandarts al is of hoe lang de procedure nog duurt.

Het kan zijn dat u tegen de mogelijke pijn opziet. In dat geval kan een verdoving uitkomst bieden. Nare ervaringen uit het verleden kunnen ook angst veroorzaken. Ons team zet zich volledig in om uw vertrouwen weer te herwinnen!

U bent het waard om een mooi en gezond gebit te bezitten! Laat angst daarom nooit de overhand krijgen. Een periodieke controle van uw gebit en goede mondhygiëne kunnen veel grote ingrepen voorkomen. Blijf dus komen en deel uw angst met ons. Wij zoeken dan samen met u naar de prettigste behandelmethode.