Facturen en verzekeringen

Dit bericht is geplaatst op:

Onze praktijk heeft de facturering en de administratieve verwerking uitbesteed aan Infomedics. Dit bedrijf zorgt voor de facturering en inning van de vergoeding van behandelingen die u bij ons heeft ondergaan. U krijgt dus geen factuur van Tandartspraktijk Blaauwhof, maar van Infomedics Wij verzoeken u de factuur te betalen aan Infomedics.  Alle benodigde gegevens staan op de factuur.

De factuur van Infomedics krijgt u vanaf december 2016 standaard via het bij ons bekende emailadres. Wilt u geen factuur via de mail, maar een papieren versie, mag u dit aangeven bij de balie. Het wordt dan gelijk aangepast in uw gegevens.

Als uw zorgverzekeraar een overeenkomst heeft gesloten met Infomedics, stuurt Infomedics de rekening eerst naar uw zorgverzekering. Infomedics heeft namelijk service afspraken gemaakt met deze zorgverzekeraars. U hoeft in dit geval het totale bedrag niet eerst zelf te betalen en uw nota niet meer in te dienen bij uw verzekeraar.
Heeft u geen tandartsverzekering of wilt u het in eigen beheer houden dan kunt u de volledige rekening van ons krijgen en betaalt u rechtstreeks aan de praktijk. Dit moet u even aangeven bij de balie.