0513 412455 info@tpblaauwhof.nl

Facturen en verzekeringen

Onze praktijk heeft de facturering en de administratieve verwerking uitbesteed aan Infomedics. Dit bedrijf zorgt voor de facturering en inning van de vergoeding van behandelingen die u bij ons heeft ondergaan. U krijgt dus geen factuur van Tandartspraktijk Blaauwhof, maar van Infomedics. Wij verzoeken u de factuur te betalen aan Infomedics.  Alle benodigde gegevens staan op de factuur.

De factuur van Infomedics krijgt u standaard via het bij ons bekende e-mailadres. Wilt u geen factuur via de mail, maar een papieren versie, dan mag u dit aangeven bij de balie. Het wordt dan gelijk aangepast in uw gegevens.

Als uw zorgverzekeraar een overeenkomst heeft gesloten met Infomedics, stuurt Infomedics de rekening eerst naar uw zorgverzekering. Infomedics heeft namelijk service afspraken gemaakt met deze zorgverzekeraars. U hoeft in dit geval het totale bedrag niet eerst zelf te betalen en uw nota niet meer in te dienen bij uw verzekeraar.

Heeft u geen tandartsverzekering of wilt u het in eigen beheer houden dan kunt u de volledige rekening van ons krijgen en betaalt u rechtstreeks aan de praktijk. Dit moet u even aangeven bij de balie.

Adres

Polderbosdijk 33a
8501 ZJ Joure

Contact

Bel: 0513 412455
E-mail: info@tpblaauwhof.nl

Collega tandartsen en specialisten
E-mail: tpblaauwhof@zorgmail.nl

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van
8.00 tot 17.00 uur.

Wij lunchen van 12.00 tot 13.00 uur.

Vrijdag gesloten. Vanaf 14 april van 8.00 tot 12.00 uur geopend.